Välkommen!

VÄLKOMMEN! Här kan ni följa klassens arbete och få användbar information.

5 december 2016

Vecka 49


LÄXOR 

MÅNDAG
Idrottskläder
Svenska: Bakom masken - du ska till måndag 12/12 göra en tankekarta i din skrivbok efter att ha läst kapitlet. I skolan kommer du med hjälp av tankekarta återberätta kapitlet och få svara på några kontrollfrågor som visar om du förstått det du läst. 

TISDAG
Idrottskläder
Grej of the  day med Jonathan 
Matematik: Kolla på mattefilmen som handlar om Statistik 

ONSDAG
Idrottskläder

TORSDAG 
Engelska: Träna på lyssna på kapitel 12 i din Magicbok. Den här veckan är det ingen text som du ska läsa utan öva på att återberätta texten med hjälp av bilderna. Så som vi gör på Warmup.
Träna också på glosorna på glosor.eu eller på magic. Du väljer om du vill träna på 7 eller 12 ord.väljer du 7 ord så ska dessa skrivas och stavas rätt. Väljer du 12 ord kommer du att få alternativ.
Grej of the day

FREDAG 
MYSDAG

Elevrådet beslutade vid det senaste mötet att alla klasser skulle vara helt tysta i 5 minuter i matsalen. Vi bestämde tillsammans att dessa minuter skulle börja när vi klev in i matsalen. Jag kommer att säga till när alla får prata igen. Då sitter ni troligtvis vid bordet och äter. Det är den vi gör detta som ett test  om det blir lite tystare och trevligare i matsalen. Vad ska man göra om någon pratar under dessa 5 minuter? 

Vi börjar med ett nytt matteområde den här veckan. Det är statistik. Kolla på filmen till imorgon så kommer du ha bra koll på vad vi ska göra. 

På fredag är det klassen MYSDAG. Då ska vi använda våra 1000:-. Vi planerar dagen under veckan. 

Nu är det klart vem som kommer bli er nya lärare. Det blir Nalinee Larsson.  Ni känner säkert igen henne. Hon jobbar just nu i årskurs 3. Hon kommer och hälsar på er idag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar