Välkommen!

VÄLKOMMEN! Här kan ni följa klassens arbete och få användbar information.

10 oktober 2016

Vecka 41

LÄXOR 

MÅNDAG
Idrottskläder
Svenska: Bakom masken - filma när du läser kapitel 7 och lämna in på Classroom till nästa måndag 17/10. 

TISDAG
Idrottskläder
Matematik: Matematikfilm + Uppgift 
Grej of the  day 

ONSDAG
Idrottskläder

TORSDAG 
Engelska: Kapitel 6 i Magic - läs/lyssna texten hemma och gör veckans uppdrag. Använd gärna IPaden. 

FREDAG 
Grej of the day
Matematik: Planering för vecka 41 ska vara klar. 

Den är veckan blir det lite schemaändringar för oss. Hanna Möllenståhl har ni träffat. Hon jobbar som lärare hos oss men har varit föräldraledig. Nu är hon tillbaka och ska ta över de lektioner som John haft. Hanna jobbar bara måndagar och tisdagar därför har vi flyttat bilden till tisdagar. John kommer att fortsätta att vara med på våra mattelektioner och stötta de som behöver lite extra hjälp. 

Vi behöver också ändra vår GOTD på onsdagar till tisdagar. Det passa mycket bättre med det nya schemat. Så från och med den här veckan ska ni ha läxa i GOTD till tisdagar och fredagar. Det blir i fortsättningen ingen läxa till onsdagar. 

I fredags vad jag bekymrad över allt som händer mellan er klasskompisar när jag inte är i närheten. Jag berättade för er att det inte kändes bra. Ni skrev på Veckokollen att även ni tycker det är svårt att veta hur vi ska förändra detta. Det vi är överens om är att vi inte vill ha konflikter och absolut inte slagsmål i klassen. Vi ska tillsammans hjälpa varandra så det här blir en trevlig vecka! Jag tror på er och vet att vi kommer ha det lite bättre denna veckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar